Dakarteam Spierings sluit Dakar Rally in de top 20 af

Het is Dakarteam Spierings voor de vierde keer oprij gelukt om de Dakar Rally tot een goed einde te brengen. Paul deed dit de eerste drie keer op de motor maar ging tijdens deze editie samen met Jan Pieter van der Stelt van start in een buggy.

Het grootste gedeelte van de rally verliep perfect voor het team en stond tevens voor een groot deel in het teken van veel ervaring op doen. In de etappe van vandaag namen ze geen grote risico’s meer en wisten ze op een eenentwintigste plaats binnen te komen. Dit zorgde er in het eindklassement voor dat ze op een negentiende plaats zijn geëindigd.

Tevens is Dakarteam Spierings als best geklasseerde Nederlander over de finish gekomen, wat een mooie prestatie is in dit eerste jaar in de buggy!

Dakarteam Spierings wil alle partners, de crew, familie, vrienden, kennissen en fans bedanken voor alle ondersteuning die ze in de afgelopen weken hebben mogen ontvangen.

Iedere dag zijn en worden er op de social media van Dakarteam Spierings nieuwtjes, foto’s en videos gepost. Blijf goed up to date over de stand van zaken. U kunt dit doen op de onderstaande links:

Website: www.dakarteamspierings.nl

Facebook: @dakarteamspierings

Instagram: @dakarteamspierings

LinkedIn: @paul spierings jr dakar team spierings

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbQfbqa_8fUPSZzei2TGwSA

 

We houden u op de hoogte!

Start typing and press Enter to search