Eerste top 5 klassering!

Opzoek naar iets van bereik, zo ver zitten we van de bewoonde wereld af. Vanmorgen zijn we vertrokken vanuit het bivak en hebben ruim 600 km gereden. We zijn 1x rechts af geslagen en voor de rest recht door recht door recht door, en zand, duinen, zand, duinen en nog meer duinen. Als Nederlander is dat wel echt bijzonder om mee te maken. Het was vanmorgen koud, dus een warme overal aan, vuilniszakken over de voeten en een muts op, zo stapten Jan-Pieter en Paul vanmorgen in de buggy. Het leken wel twee pinguïns Over de racedag van vandaag hebben de mannen weer een top 10 plaats weten te halen! 114 kilometer was vandaag de etappe. Veel hoge duinen, uitdagend navigeren echt een Dakar dag. Morgen staat de echte marathon etappe op het programma. Dat betekend dat Patrick niet in de buurt mag komen van de buggy, dus die heeft lekker weekend morgen. De route van morgen begint met een verbinding van 151 en daarna 275 km aan special stage. De camera loopt nog heel de dag, dus zodra er weer goed internet is komt er een uitgebreide vlog online

Start typing and press Enter to search