Rebellion trotse partner van Dakarteam Spierings

Wist je dat Rebellion Timepieces officieel partner is van de Dakar rally en ook partner is van Dakar team Spierings RaceArt?
Ja!
En voor het derde jaar op rij zijn we er trots op dat we Rebellion op onze buggy’s hebben.
Paul Spierings over de relatie met Rebellion: “Het voelt fantastisch om zo’n wereldwijd merk aan mijn team te koppelen. Met de steun van Rebellion is het voor ons mogelijk om aan de Dakar deel te nemen en deel uit te maken van deze geweldige rally. Op een kritiek moment pakte meneer Pesci mij zelf op en duwde me naar voren…. Ik zal deze loyaliteit nooit vergeten, wonderen bestaan!
Dus het lijdt geen twijfel dat de naam Rebellion de komende Dakar weer op mijn buggy’s zal staan.
In oktober zal Dakar team Spierings RaceArt deelnemen aan de Rallye Du Maroc om hun gloednieuwe T3 South racebuggy’s te testen. Dit om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de komende Dakar rally in januari. Uiteraard zullen in deze Rally du Maroc editie Rebellion trots aanwezig zijn op de buggy’s!
Wil je niets missen van Dakar team Spierings?
Like en volg ons op Facebook en Instagram

Start typing and press Enter to search