De proloog

De eerste wedstrijd kilometers zitten erop voor Dakarteam Spierings. Vandaag werd de proloog gereden, een parcours van 27 Km om de startvolgorde voor morgen te bepalen.

Paul en Jan Pieter wisten in de proloog een meer dan keurige 15e tijd te rijden!

Paul: “ik ben super tevreden met vandaag. 15e is een mooie uitgangspositie voor de etappe van morgen. We hebben de proloog behouden gereden, rustig in het ritme komen en materiaal een beetje sparen want de rally is nog heel lang.”

Dat de proloog zeker geen simpel rondje was bleek wel uit de reactie van Jan Pieter: “het was als een mini Dakar, het had alles. Gravelpaden, kamelengras, rotsen, de nodige hoogte verschillen, geen echte duinen maar het was wel opletten bij het navigeren.”

De Buggy wordt vanavond weer volledig gecontroleerd door het team en klaar gezet voor morgen.

De etappe gaat dan van Alula naar Henakiyah over totaal 541 Km waarvan 414 Km special. Een serieuze etappe dus.

Blijf op de hoogte en volg ons https://www.instagram.com/reel/C1sPpSTLtnv/?igsh=N2ViNmM2MDRjNw==

Dit alles mogelijkgemaakt door onze trouwe partners!

Dakarteam Spierings is trots op zijn partners

Louwman Trined.glasvezel Planmeistergww Jcstraaltechniekbv Molcoatings Jackoosterwijkaanhangwagens Autodejong.nl Korevaartbv Sptoolseuro Vanlijsseltransport Tomholdingbv Rebelliontimepieces Vugtsreclame Ezup_europe Sinateceurope Qspproducts Ysseurope Beequip Vandervleutenbouwmaterialen Revas_multiservice_bv Allinco_ict Cameraland_nl Theautosportcompany Pedicuresalon43 Malelions Luijtenvvz Quadwinkel Fortunecoffeehapert Gruko_bv Dvcberegening Daktent.nl Hubosleeuwijk Hdijkhuijzen Shipcoatbv Julesreijs_grond_straatwerk Xarbon Adlasmetaalbewerking Twin_air Indianmotorcyclebenelux Vangestel lavandenheuvel msg h.dijkhuizen vierbergen_bos_hout pdevisser visserslegal kelpa_bv

Start typing and press Enter to search